BLDNG.ai bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til dette. Les mer.

Hopp til innhold

Bjørn Gabrielsen blir ny CEO

Den 1. januar 2024 tiltrådte Bjørn Gabrielsen som administrerende direktør (CEO) i BLDNG.ai. Gabrielsen kommer fra stillingen som adm.dir. i ClevAir AS. Lisa Marie Nyvoll, styreleder i BLDNG.ai, er svært glad for å få Gabrielsen på plass.

Telenors datterselskap, BLDNG.ai, går inn i en spennende fase med vekst basert på et solid produkt og store kunder i Norge. Målet er å styrke posisjonen som markedsleder innen proptech for eiendomsbransjen, i et raskt voksende marked med behov for digitale tjenester.

Endringene i ledelsen markerer starten på en ny fase for BLDNG.ai, med fokus på å ytterligere styrke markedsposisjonen og akselerere veksten.

– Vi er svært glade for å få med oss Gabrielsen med hans solide erfaring fra salg og ledelse innen Software og Proptech. Vi har store ambisjoner for fremtiden og med Bjørn på laget er vi nå godt forberedt for selskapets videre vekst, sier Nyvoll, som også er investeringsansvarlig i Telenor Amp.

Gabrielsen har tidligere sittet i konsernledelsen for svenske ReadSoft og vært CEO i Neptune Software AS og ClevAir AS, som ble solgt til Opt-e AS rett før jul.

Videre vekst og kapital-innhenting.

– BLDNG.ai er et spennende selskap med stort potensiale i Norge og internasjonalt. Bransjen begynner å bli moden for gode løsninger for digital drift i eiendomsmarkedet, her har BLDNG.ai en spennende tid foran seg. Jeg er glad og ydmyk over å ha fått styrets tillit til å drive selskapet videre i en tid hvor vi skal hente ytterligere kapital og akselerere produktutvikling og salg, sier Gabrielsen.

BLDNG.ai ser lyst på fremtiden og ser frem til å etablere seg som Nordens viktigste proptech-plattform for eiendomsbransjen, både for eiere og ikke minst leietagere. Vi skal samle innsikt om bygg for å skape gode opplevelser til brukere og gevinster til leietagere og byggeiere. Med våre løsninger gjør vi byggene smarte, grønnere og opplevelsene bedre.

Tidligere adm. dir. i selskapet, Steffan Thorvaldsen fortsetter i ny rolle som CSO i BLDNG.ai, mens tidligere CSMO, Line Schrøder, går til rollen som CMO og begge sørger derved for kontinuitet i salg, markeds-kommunikasjon og kunderelasjoner.