BLDNG.ai bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til dette. Les mer.

Hopp til innhold

CEO´s Corner

Hva bringer 2023?

Vi har lagt 2022 bak oss, et år med flere tunge utfordringer og dysterhet i nyhetsbilde.

Utgangen av Covid med en ny måte og jobbe på; det er krig i Europa, leveranse og komponent krise i verden, strømkrise og generelle prisøkninger på alle tjenester.

Med håp om et bedre år i 2023, var vi mange som skålte godt nytt år, dog kanskje med betraktelig færre raketter på himmelen enn før. Men, det ser ikke ut til at året 2023 blir så annerledes  enn 2022 med det første.

«Fokuser på det du kan gjøre noe med» sa alltid en tidligere leder til meg, kan jeg gjøre noe med krig i Europa, komponentkrise eller prisøkninger? Nei og ja – ja, jeg som leder kan styre selskapet på best mulig måte gjennom krisene som treffer oss, drive mer effektivt og tenke nytt, men det store bildet kan jeg ikke gjøre noe med

Kan jeg gjøre noe for andre, som hjelper andre gjennom dette – JA, det kan jeg.

Jeg kan bruke min stemme til å fortelle om hva vi driver med i BLDNG.ai – hjelpe kunder over hele Norge til å ta i bruk teknologi som gjør de mer effektive, som gjør at strømprisene ikke treffer så hardt for nettopp de. Jeg kan hjelpe kunder med å manøvrere en ny arbeidshverdag for sine ansatte på en bedre måte.

Så dette første blogg-innlegget for 2023 blir mest om en oppfordring til deg som leser: tør å se til teknologien, tør å investere selv nå i vanskelige tider, slik at du kan få de verktøyene og innsikten du trenger for å manøvrere godt gjennom året.

Kanskje du vil redusere strømforbruket, eller sitter du/dere og tenker at «vi har for mye plass og for mange på hjemmekontor»?

BLDNG.ai kommer på jobb hver eneste dag for å hjelpe kunder. Jeg er stolt av teamet mitt som er parat til å hjelpe i nesten alle diskusjoner du måtte ha rundt workplace analytics eller energi-innsikt.

De fleste utfordringer og problemer kan løses – og som regel starter det med god innsikt i din situasjon og problemstilling. Det er derfor BLDNG.ai finnes – vi er et lite, men stolt software selskap med stor fagkunnskap som kan gi deg hjelp og innsikt i ditt problem.

Steffan Thorvaldsen

CEO – BLDNG.ai