BLDNG.ai bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til dette. Les mer.

Hopp til innhold

Nå er BLDNG.ai enda sterkere på facility management

Anne-Merete Ullersmo har lang fartstid og erfaring fra facility management, både soft og hard tilnærming. Med bakgrunn fra drift og optimalisering av driftstjenester fra SAS, COOR, inkl Equinor og AKER BP, er Anne-Merete sine styrker å se en helhet i driften som gir muligheter for optimalisering og sparte kostnader.

For BLDNG.ai betyr dette at vi har styrket teamet vårt ytterligere for å gi våre kunder den aller beste rådgivningen innen effektivisering og drift av bygg. Vår sensorikk kan gi deg innsikten du trenger, for å allokere de rette ressursene til rett tid og sted. Et enkelt eksempel kan være når deler av bygget ikke brukes på fredager, kan renholdspersonalet benytte tiden sin på andre forefallende oppgaver, som vindusvask som ofte er outsourcet. Her er potensiale for å redusere kostander enormt.

BLDNG.ai består nå av 12 faglig sterke ansatte, og vi går for å bli Norges ledende prop-tech selskap ila kort tid. Vi er heleid av Telenor Group, og har solid forankring i kunnskap og fremoverlent utvikling.