BLDNG.ai bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til dette. Les mer.

Hopp til innhold

Effektiv ansatt: MyBLDNG app

Dette er appen som gjør livet til ansatte enklere å leve på jobb, samt gir inntjening for firmaer ift økt effektivitet på arbeidsplassen. Appen kan enkelt tilpasses ønsker og behov, og er integrert med Office365 som gjør møtebooking sømløst. I appen kan du også enkelt booke møterom, avtaler møter i en spesifikk sone, booke garderobe, parkeringsplass – eller se menyen i kantinen, og booke tid for lunch.

MyBLDNG er et must for alle ansatte som ønsker en effektiv hverdag – spesielt ift endringer i arbeidshverdagen under og etter Covid-19. Appen kan styre hvor mange som kan komme på kontoret, hvilke plasser som er ledige og kapasitet generelt i bygget. Appen gir de ansatte følelsen av en smartere, mer digitalt innrettet arbeidsplass – dette er fremtidens kontor.

Outputen fra appen gir

  • innsikt rundt antall brukere av kantine, som kan bidra til redusert matsvinn
  • konkretisere hvilke deler av et bygg som brukes mer eller mindre, og skape en smartere arbeidsplass
  • forenkle hverdagen for ansatte ved hjelp av enkle løsninger og dialog med kollegaer om møterom/møteplasser
  • et smart, bærekraftig kontor